BloeiWijzer brengt het binnenste buiten

Mijn naam is Mariska Laros. Ik help anderen om in contact met zichzelf te staan en mogelijkheden te ontdekken om tot groei en bloei te komen. 

In een notendop: sensitieve verbinder, creatieve denker, oordeelvrije luisteraar. Levert een frisse kijk op zaken, helpt richting bepalen, gericht op groei en ontwikkeling. Handelend vanuit gelijkwaardigheid, integriteit en zorgvuldigheid. Open en positief.

Mens, dier en natuur beschikken over eigen unieke, soms onvermoede, talenten en krachten om positief, sterker en steviger uit problemen of lastige situaties te komen. Soms zijn we het contact met onszelf en/of met de omgeving kwijtgeraakt waardoor het niet lukt om die talenten en krachten aan te boren. Dan lopen we vast en ervaren we weerstand. Ik ben ervan overtuigd dat contact met dieren en natuur bijdraagt aan het herstel van het contact met jezelf en met anderen.

Mijn streven is om meer verbinding tot stand brengen tussen mens, dier en natuur door hun krachten en kwaliteiten te bundelen. Door oordeelvrij te luisteren en vragen te stellen help ik anderen verbinding te maken met persoonlijke verlangens en kwaliteiten. Met het bepalen van de gewenste persoonlijke ontwikkelingsrichting. Met het uitstippelen van een route om weer tot groei en bloei te komen vanuit omstandigheden in het leven waarin men dreigt vast te lopen. Verbinding, gelijkwaardigheid, integriteit en oprechtheid staan daarbij voorop.

Als outdoor lifecoach breng ik het binnenste buiten. Letterlijk. Door naar buiten te gaan en rust, inzicht en beweging aan te brengen op punten die in iemand besloten zitten. Kwesties die het persoonlijk geluk en welzijn in de weg staan. Daarbij maak ik gebruik van mijn eigen unieke mix aan kwaliteiten, competenties, werkervaring en opleidingen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij mij hoog in het vaandel. Ik heb erkende diploma’s in Outdoor Lifecoaching, Burn-outcoach en Therapiehondbegeleider. Ik ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches). Hiernaast beschik ik over erkende diploma’s op HBO-niveau (Verpleegkunde), post-HBO niveau (Kwaliteit in de Gezondheidszorg) en master-niveau (Management&Innovation).

Heb je vragen? Neem gerust contact op of maak direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.