Stress / burn-out

Ervaar je dagelijks veel stress en heb je het gevoel dat je onder hoogspanning staat? Heb je last van allerlei spanningsklachten en kom je niet meer spontaan tot rust en herstel? Je bent voortdurend moe en je hebt het gevoel dat je op omvallen staat. Misschien bén je al omgevallen en lukt het je niet langer om aan allerlei verwachtingen te voldoen.

Aanhoudende maandenlange of zelfs jarenlange overbelasting putten lichaam en geest uit. Burn-out coaching is erop gericht om je te ondersteunen bij het voorkomen of herstellen van burn-out en helpt je om weer optimaal te kunnen functioneren. Positieve burn-out coaching bevordert sneller herstel, verstevigt welbevinden en draagt op verschillende manieren bij aan een sterker toekomstperspectief.

Je kunt ervoor kiezen om hiervoor zelf BloeiWijzer in te schakelen. Je financiert dan zelf de coaching en je eventuele werkgever is niet bij het proces betrokken. Het is ook mogelijk dat BloeiWijzer in opdracht van je werkgever, en uiteraard met jouw goedkeuring, je naar herstel coacht. In dat geval betaalt de werkgever de coaching. Te allen tijde houdt BloeiWijzer zich aan de privacyregels en de geheimhoudingsplicht. De inhoud van de coachgesprekken komt dus nooit bij de werkgever terecht. 

Zowel voor jou als voor je eventuele werkgever is snel herstel van belang. Mensen die ondersteuning krijgen van een professionele burn-out coach, herstellen vaak sneller dan mensen die geen begeleiding ontvangen. BloeiWijzer biedt professionele burn-out coaching op maat en sluit aan bij jouw behoeften en verlangens. Kom weer in balans! Vind je energie weer terug. Neem een diepe teug frisse lucht en voel dat alles weer gaat stromen.

Heb je vragen? Neem gerust contact op of maak direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.